In creative DIY gift winter xmas

GIFT WRAPPING IDEAS


I finally have some time to write this post. I had two exams before Christmas and both of them were pretty hard. I've already bought the gifts and I only had to wrap them. You can see my favourite ideas below.

Végre van egy kis időm bejegyzéseket írni. Két vizsgám volt még karácsony előtt és mindkettő elég nehéz volt. Már megvettem a akrácsonyi ajándékokat és csak be kell őket csomagolnom. A kedvenc inspirációimhoz görgess lejjebb!

DECORATING WITH WASHI TAPE

Decorating with washi tape is really simple and stylish at the same time. If you want to buy some visit these webshops: Dekorella Shop, Pippi, Cutetape

Detortapasszal könnyen és sítlusosan tudjátok dekorálni az ajándékokat. Ha szeretnél venni néhány guriga dekortapaszt látogasd meg az alábbi oldalakat: Dekorella ShopPippiCutetape


SIMPLE AND ELEGANT


 These ideas are so simple and beautiful at the same time. It takes only some minute but the end will be hart warming.

Ezek az ötletek egyszerűek és mégis nagyszerűek. Csak pár percet vesz igénybe és a végeredmény szívet melengetően szép lesz.

USING THE NATURE'S BEAUTY
 1. BURKATRON. 2. LOVE THAT PARTY 3. UNBOMATINDHIVER 4. THE HOUSE THAT LARS BUILT

Decorate with some flower or leaves this gift will be the favourite of any kind of natur lover. No matters what's inside ;).

Dekorálj virágokkal vagy levelekkel és az ajnádék bármelyik természetszeretőnek a kedvence lesz. Mindegy is mi van benne ;).

Follow my blog with Bloglovin

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése