In backpack bag clutch fashion handbag winter wishlist

WISHLIST - 2015Winter


Okay... so let's talk about bags. It's a kind of stereotype that every woman has tons of bags, shoes and make-up. Well here is the exception. All of my bags are really old. I haven't bougth even a shoulder bag till my 17th birthday. But now I need some bags. First of all a backpack for my laptop, a make-up bag, a clutch and.. yes maybe a smaller suitcase.
I collected my favourite items from the fast fashion shops, Etsy and from hungarian designers. Take a look and choose your favourite!

Oké... beszéljünk a táskákról. Egyfajta sztereotípia, hogy a nőknek rengeteg táskájuk, cipőjük és sminkcuccuk van. Nos itt a kivétel. Az összes táskám meglehetősen régi. 17 éves koromig még egy válltáskát sem vettem. De most szükségem lenne néhányra. Először is egy hátizsákra a laptopomnak, egy sminktáskára, egy clutch-ra és.. ig talán egy kisebb bőröndre is. 
Kiválogattam a kedvenceimet a fast-fashion boltokból, az Etsy-ről és magyar tervezők kollekcióiból. Vess rájuk egy pillantást és mond meg Neked melyik a kedvenced?


BACKPACK
 MAKE-UP BAG
 HANDBAG
 CLUTCH

Follow my blog with Bloglovin

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése