In couture Daalarna events fashion fashion show first Millenáris nikonD3300 photography

DAALARNA FASHION SHOWThis was the day when lots of things happened to e at the first time.  This was the first time I visited in "Millenáris" building. This was the first time I took part in a fashion show. This was the first time I admired Daalarna dresses from face to face.
I was really excited: I didn't know what to wear, how to act and I even googled "what to wear to a fashion show". It seemed to me that the best choice is to dress and look like a model. Unfortunately I got the caught so I looked like Rudolf the red nosed reindeer. Maybe next time...
I took my camera and tried to take as many photos as possible. (6.5 GB exactly) I tried not to disturb the professionals so it was a hard job to take good pictures. The show started at 4 pm so I could take pictures in natural light. It was amazing experience.
However I always dreamed about designing and sewing my own wedding gown if somebody would give me a Daalarna dress I won't be able to say no. The dresses were so feminine, elegant and sophisticated and they perfectly matched to the aerial shoes and the spectacular jewelries. 

Ez egy olyan nap volt amikor sok "első" dolog történt velem. Ez volt az első alkalom, hogy ellátogattam a Millenáris épületébe. Ez volt az első, hogy részt vettem egy divatbemutatón. Ez volt az első, hogy testközelből csodálhattam a Daalarna ruhákat.  
Iszonyúan izgatott voltam: nem tudtam hogy kéne felöltöznöm, hogy kéne viselkednem és még a "mit viseljünk egy divatbemutatón" kifejezésre is rágoogliztam. (ez nem biztos, hogy létező magyar szó) Úgy tűnt, hogy a legjobb ha az ember úgy öltözik és néz ki mint egy modell. Sajnos én meg voltam fázva és úgy néztem ki mint Rudolf a piros orrú rénszarvas. Majd talán legközelebb... 
Magammal vittem a fényképezőt is és annyi képet csinálni amennyit csak lehet. (pontosan 6,5 GB-nyi képet) Próbáltam nem zavarni a profikat így aztán küönösen nehéz feladat lett jó képeket készíteni. A bemutató délután 4-kor kezdődött így természetes fényben tudtam fényképezni. Varázslatos élmény volt!
Bár mndig is arról álmodtam, hogy magam tervezem és varrom majd az esküvői ruhámat ha valaki felajánlana egy Daalarna ruhát akkor nem lennék képes nemet mondani. A ruhák annyira nőiesek, elegánsak és kifinomultak voltak és tökéletesen passzoltak a légies cipőkhöz és a lélegzetelállító ékszerekhez. 

DETAILS | RÉSZLETEK


Related Articles

2 megjegyzés:

  1. Gyönyörű képek lettek, és a ruhák is csodásak! Oly annyira, hogy hiába mondtam mindig is azt, hogy nekem az a klasszikus fehér, habos-babos ruhám lesz az esküvőmön (ha jól áll, ha nem; ha trendi, hanem :D), ezek közül van, amit nem utasítanék el, ha nekem adnák. Biztos nagyon jó élmény volt élőben is megcsodálni őket! :)

    VálaszTörlés
  2. I have to say I absolutely loved going to this place the other night. The people that work at NYC venues were trying to create an optimal dinner experience while making your choices their priority. I would definitely recommend this venue for any kind of fancy event.

    VálaszTörlés