In blogger Bloglovin' Instagram my life personal

SOME BLOGGERS I FOLLOW - PART 1.Yesterday I counted the blogger and blogs I follow on Bloglovin' and it was a big number. I really love reading blogs because I learn a lot about writing , style, design and other blogging things. There are also some bloggers I love to read because they have a unique style and they are outstanding for some reason. For me the best relax program is listening to music eat some fruit snack and read blogs. So let' s see the first group of bloggers I follow!

Tegnap megszámoltam a bloggereket és blogokat akiket Bloglovin'-on követek és egy elég nagy szám jött ki. Imádok blogokat olvasni mert így rengeteget tanulok az írásról, stílusról, design-ról és más blogos dolgokról. Van pár olyan blogger is akiket azért olvasok mert egyedi stílusuk van és kiemelkedőek valamilyen területen. Számomra a legjobb kikapcsolódás az, ha leülhetek blogot olvasni miközben zenét hallgatok és gyümölcsöt nassolok. Lássuk hát a bloggereket akiket követek (legalábbis egy párat...)

1. Kendi Everyday 
Amazing feminine sets almost every day. I really like that she used blogging to build a fashion store. What an  adorable carrier!
Csodálatosan nőies összeállítások majdnem minden nap. Nagyon tetszik, ahogy Kendy a blogolást használta arra, hogy végül ruhaüzletet nyisson. Micsoda lenyűgöző karrier!

Photoes from Kendi"s blog | Fotók Kendi blogjáról
2. A Clothes Horse
Rebecca loves the retro and vintage styles. She always wear amazing outfits and her photo shoots are like she would live in an other decade. She changes her hair color whenever she wants, I already saw her with ginger, blue and blond hair. This girl rocks!
Rebecca imádja a retro és a vintage stílusokat. Mindig elképesztő szetteket visel és a fotói olyanok mintha egy másik évtizedben élne. Akkor változtatja a haja színét amikor csak eszébe jut. Már láttam vörösen, kék hajjal és szőkén is. Ez a lány aztán szuper!


Photos from Rebecca's blog | Fotók Rebecca blogjáról
3. Oonaballoona
Marcy or Oona as she calls herself is a genius sewer. She has a good taste to mix colors and patterns. If sewing comes up she is my foregoer. Her energy and cheer comes trough her photoes, I can nearly see that her creativity is nearly explode. I doesn't really understand her english but you doesn't really need words when her pictures tells everything.
Marcy vagy Oona ahogy épp hívja magát zseniális varrónő. Nagyon jó érzékkel keveri a színeket és a mintákat. Ha varrásról van szó ő a példaképem. A képeiről sugárzik az életerő és a vidámság, szinte látom, ahogy buzog benne a kreativitás. Az angolját alig értem, de ilyen képek mellé minek is a szöveg? 


Photos from Oona's blog | Fotók Oona blogjáról
4. With love Leena
I really like in Leena, that her religion doesn't tread her down but makes her free. As I see this is very rare as the classical religions are less and less popular. Which is not a bad thing but Leena still one of the few ones who believe and it makes her special. I think her outfits are really harmonious and she has a youtube channel asweel where she tells about her make-up routine.
Leena-ban azt szeretem, hogy a vallása nem elnyomja, hanem felszabadítja. Ahogy én látom a mai világban ez nagyon ritka, hiszen a klasszikus vallások egyre kevésbé népszerűek. Ami alapvetően nem baj, de Leena mégis a változatosságot képviseli. Nagyon harmonikus outfitjei vannak és egy youtube csatornája ahol a sminkelési szokásait mutatja be. 
Photos from Leena's blog | Fotók Leena blogjáról
5. Style Pantry
The absolute style icon. Amazing outfits, the best figure I ever see and great style. And she is a working mother with three children. Need no more words.
Az abszolut stílus ikon. Lenűygöző outfitek, a legjobb alak amit valaha láttam és csodás stílus. Ja és három gyerek mellett dolgozó anyuka. Nem is kell többet mondanom. 
Photos from Folake's blog | Fotók Folake blogjáról

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése