In bag brown faux leather sewing shopper shopping bag

FAUX LEATHER SHOPPER

 Magyarul      in EnglishAhogy az utolsó bejegyzésben ígértem készítettem egy szép bevásárlótáskát. Ehhez a táskához műbőrt használtam mivel az meglehetősem olcsó volt de remélem egyszer elkészíthetem a valódi bőr testvérét is. Szerintem a táska szuperül néz ki és elég erős ahhoz hogy bevásárláshoz is magammal vigyem. Az anyag könnyen tisztítható így bátran mondhatom, hogy ez a tökéletes bevásárlótáska a számomra. Nézzük, hogyan készítettem. 


Amire szükséged lesz:
  • varrógép
  • 0,5 méter műbőr
  • 0,5 méter erős textil a béléshez
  • 0,5 méter rávasalható közbélés (ami majd tartást ad a bélésnek)
  • textil ragasztó
  • olló
  • gombostűk
  • cérna


Először két csíkot (140 cm X 5 cm) vágtam ki a műbőrből a vállpántnak. Ehhez vonalzót is használtam, hogy minél egyenesebbek legyenek a csíkok.
 Ezután összevasaltam a bélésnek szánt textil és a közbélést hogy egy erős anyagot kapjak. A vasalót a maximumra állítottam ami így tökéletesen működött. Ha finomabb anyagból készül a bélés akkor figyelni kell a  hőmérsékletre.
Összeragasztottam a műbőrt és a megerősített bélést majd hagytam megszáradni. Ez kb fél órát vett igénybe.
A pántokat félbehajtottam és levarrtam a két szélét hogy még erősebbek legyenek. Mellesleg így elegánsabban is néznek ki.
Ezután jön a legjobb rész: maga a táska. Kiszabtam a részeket a műbőről és a bélésből is. Mivel közepes méretű táskát akartam így mindegyik 40 cm X 60 cm nagyságú lett.

Összevarrtam a bélést és a műbőrt. Egy kis trükkel sikerült mélységet adni a táskának. Ez könnyebbé teszi majd a pakolást is.

Nem akartam a táska felső részét levarrni így ragasztóval dolgoztam el a széleket. Szerintem így nagyon elegáns hatást sikerült elérni.
Végül hozzáillesztettem a pántokat a táskához. Gombostűkkel kijelöltem a helyüket majd levarrtam őket. A 140 cm végül túl hosszú lett, így levágtam belőlük. Most kb 90 cm hosszúak.
És Kész is! Kb 5-6 órát dolgoztam és nagyon élveztem a munkát.
 


Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése