In blogger sewing what to read

SEWING BLOGGERS AROUND THE WORLD - PART I.

 Magyarul      in EnglishMivel elkezdődött a tanév és a varrógépemet még nem tudtam felhozni a kollégiumba, így kicsit lassabban haladnak a kreatív projektek. Szerencsére nem olyan durva az órarendem és így marad elég szabadidőm inspirálódni, és más blogokat olvasgatni.  Persze mi mást is olvasgatnék, mint varrással foglalkozó blogokat? Ugye? ;) Elképesztően tehetséges és kreatív bloggereket találtam akik közül most párat be is mutatnék.

1. I AM WITH WENDY


Wendy egy torontói kreatív zseni aki részletes DIY videóiban bárkit meg tud tanítani varrni. Sokszor merít ihletet a mindennapi divatból és lényegében azt csinálja mit én is: Az utcán látott aktuális divatdarabokat maga varrja meg. Imádom! :D

2. A ROBOT HEART

Klara egy kissé vintage-ba hajló stílust képviselő lengyel blogger aki komolyan foglalkozik a fenntartható divattal. Ezzel számomra példaképpé is vált, hiszen egy önfeledt plázázás során az ember hajlamos elfeledkezni arról (vagy eszébe sem jut), hogy kik és milyen körülmények között készítik a ruháinkat. A blogján egyébként ír még a pozitív testképről és az önelfogadásról is. Bravó, csak így tovább!

3. ERICA BUNKER | DIY STYLE!

Erica fantasztikus érzékkel nyúl anyagok és minták után, a legegyzerűbb szabásmintából is ki tud hozni valami pluszt. Kedvenceim a lányával közös bejegyzései, ahol megmutatja, hogy az aktuális trendek kis csavarral éppen olyan jól mutatnak egy középkorú nőn mint a huszonéveseken. A mottóját pedig már zászlómra is tűztem: "Miért vennél valami, ha te is el tudod készíteni!".

4. STYLE SEW ME

DIY Halter Dress
Eryn kislánya 2014-ben született amivel nemcsak az élete hanem az alakja is megváltozott. Ekkor kezdett el rendszeresen varrni, amiben nemcsak a kreativitását élheti ki de végre olyan ruhái vannak amiket tökéletesen passzolnak rá. Célirányos vásárlónak tartja magát, aki szem előtt tartja a kombinálhatóságot a már meglévő darabokkkal. Az élénk színekkel teli gardróbját irigykedve figyelem, bár lehet, hogy én nem mernék ilyen bátran öltözködni.

5. SEA OF TEAL

Stefanie blogja németül és angolul vezet el a varrás rejtelmeibe. Négy éve vezeti az oldalt, tavaly pedig a Burda Style a "Best of Blogging" díjjal jutalmazta, amit a blogon körülnézve teljesen megérdemel. Saját bevallása szerint imádja a mintás anyagokat amiket egyébként gyűjt is. Mivel nemsokára férjhez megy így lépésről lépésre követhetjük vele nyomon a menyasszonyi ruhájának tervezését és megvarrását. Ha egyszer férhjez megyek tuti nekem is lesz egy ilyen bejegyzés sorozatom! Related Articles

4 megjegyzés:

 1. Hi Anna,
  thank you so much for the feature!
  Your DIY projects are amazing and I love your photos, too! :)
  Greetings from Germany.
  Sincerely
  Stef

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Thank you Stef!

   I really love your style and your photos are amazing!

   Love

   Anna

   Törlés
 2. Hi Anna, I've only now found this entry! Thank you for the feature, I'm so very flattered <3. I need to check out your blog now, I think it's the first time I'm here. I have a feeling it won't be the last! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Thank you! I've been following you in a while :D

   Törlés