In events travel

CONFERENCE IN VIENNA


A konferencia helyszíne a Messe Wien nevű kongresszusi központ volt.

Jó ideje nem írtam már a blogra, és már kezdett nagyon hiányozni. A sulival járó teendők viszont sajnos nem engedték, hogy többet foglalkozzak az oldallal mint néhány Instagram bejegyzés. A félév elején témát váltottam, ami egyelőre nagyon jó döntésnek bizonyult azonban a laborba egy teljes órát kell utaznom, a varrás pedig tipikusan nem egy olyan dolog amit a buszon ülve is tudnék csinálni. 

Jelentkeztem TDK-ra (megint) és gőzerővel hajtom az eredményeket, hogy az október 27-i leadási határidőre kész legyek vele. Emellett elkészítettem a kari lap új honlapját is, amivel nem kevés munkám volt és még lesz is. Lényeg a lényeg a szeptember úgy illant el, hogy összesen egy inget és egy nadrágot foltoztam meg (ami valljuk be nem túl érdekes). 

Múlt héten egy konferencián vettem részt Bécsben néhány másik fizikussal együtt és arra gondoltam megörökítem az utazásunkat a blogon is. Még sosem voltam ennyi ideig egy huzamban Bécsben így eddig nem is volt alkalmam nagyon körbenézni a városban. Ezt most bőségesen pótoltam és teljesen beleszerettem a városba.
Karlskirche

Meglátogattam a szokásos turista célpontokat de ellátogattam Bécs legszuperebb méterárú boltbajába is. Még soha nem láttam ilyen óriási választékát a csipkéknek, műszőrméknek, vásznaknak és szalagoknak. Ráadásul a bolt emeletén kialakítottak egy kis olvasósarkot is, ahol bárki szabadon belelapozhat a szabásminta gyűjteményekbe és varrós magazinokba! Egyszer majd lopok magamnak egy egész napot amit ebben az üzletben töltök. 


Stephansdom


Spanyol Lovasiskola
Tettem egy rövid kirándulást a Burggartenbe is ahol eddig még valahogy sosem jártam. Kiderült, hogy van itt egy csodálatos üvegház is, pontosabban pillangóház ahol tenyér nagyságú lepkék köröznek a trópusi növények között. Rájöttem, hogy a lepkék bár nagyon szép állatok kifejezetten ijesztőek ha az arcodba próbálnak repülni. :D


BurggartenRelated Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése