In events fashion fashionshow MBFWCE2016

MERCEDES-BENZ FASHION WEEK - 2016Az elmúlt hétvége nagyon sűrű volt. Szombaton a Mercedes-Benz Fashion Week-en voltam (bár némileg indokolatlan az elnevezés, hiszen gyakorlatilag egy hétvégéről van csak szó) vasárnap pedig ellátogattam a Cosmopolitan Blogger Day-re, ahol jelölt voltam az Év Feltörekvő Bloggere kategóriában. Utóbbiról majd egy másik bejegyzésben mesélek.

A bemutató honlapján néhány héttel korábban lehetett sajtójegyet igényelni, amit pár nappal a hétvége előtt vissza is igazoltak. Ekkor szembesültem azzal, hogy nem tudom mit kell felvenni egy ilyen alkalomra de ha tudnám sem biztos, hogy lenne ilyesmi darab a szekrényemben. A következő problémával már csak a helyszínen szembesültem amikor rájöttem, hogy senkit sem ismerek. Persze voltak bloggerek, akiket követek/hallottam már róluk, közepesen ismert celebek de senki akivel beszélgethettem volna. Így aztán a 15 perces műsorok után 45 percet álltam egyik lábamról a másikra, próbálva nem túlságosan kétségbeesettnek tűnni. Végülis magamnak kerestem a bajt, nemigaz? :D

Anna Daubner Show


Őszintén szólva ez a bemutató nem nyűgözött le annyira. Többnyire az elmúlt szezon divatos darabjait emelte át a saját kollekciójába, mint például a váll nélküli ruhák, a colorblocking darabok és a fűzős megoldások. Kellemes hordható daraboknak tűntek, amiket bátran felvennék az utcára is. Inspirációnak szuper volt, de sok újdonságot nem hozott.


ODIVI by Iva Burkertova


A fura nyelvelős nyomatok és a csillogó anyagok felvonulása következett. Itt már volt pár olyan darab ami extrémségével együtt is tetszett. A ruhák stílusa távol állt az én világomtól de el tudom képzelni azt a réteget akik pont ilyen ruhákat keresnek. The FOUR


A három bemutató közül ez volt az abszolút kedvencem. Nagyon tetszett a színek, minták, anyagok párosítása; a modellek egyedi sminkje pedig külön jó pont volt. Tetszettt, hogy sokfajta sítlusban alkottak, a bohókás az elegáns és a játékos darabok mind képviseltették magukat. Gratulálok a tervezőknek, szuper kollekciót hoztak össze!Minden fotó saját munka.


Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése