In sewmywardrobe

NEW YEAR - NEW PROJECT : #SEWMYWARDROBEBoldog Új Évet mindenkinek! Fantasztikus évnek nézünk elébe, rengeteg új kihívással és kalanddal (ami a blogot illeti biztosan). December eleje óta várom, hogy végre beszámolhassak nektek két óriási hírről, szóval csapjunk is bele a közepébe!

Az egyik változtatást, a blog új külsejét már most rögtön meg is csodálhatjátok. Régóta terveztem már a dizájn váltást de arra gondoltam milyen jól illeszkedne a szilveszteri időzítéshez az "Új év, új kezdet" mottó. Szerintem nagyon izgalmas és egyben elegáns az új felület, de persze a Ti véleményetekre is kíváncsi vagyok lent, a kommenteknél.

A másik újdonság a blog tartalmával kapcsolatos. Az utóbbi időben egyre több bejegyzést írtam a "slow fashion" témakörben, hisz ahogy tudjátok ez a téma úgymond a szívügyem lett. Egyre több olyan bloggert fedezek fel akiknek szintén fontos ez a kezdeményezés és így keveredtem Alex blogjára ahol épp egy egész éven átívelő projektet népszerűsített, ez pedig a #sewmystyle. 

A projekt keretén belül egy éven át minden hónapban megvarrnak egy-egy ruhadarabot így az év végére egy saját készítésű kapszulagardrób tulajdonosai lesznek. Ezzel a kezdeményezéssel szeretnék felhívni a figyelmet a slow fashion mozgalomra és bátorítani az embereket, hogy ne féljenek egy-két ruhadarabot maguk elkészíteni. 

Maga a kezdeményezés nagyon tetszik, viszont a projekt megszabja, hogy milyen szabásmintákból, milyen ruhadarabokat varrjak. Mivel szerettem volna a saját szám íze szerint kiválasztani a darabokat, így a projektet egy kis változtatással fogom végigcsinálni. Minden hónapban megvarrok egy ruhadarabot, ami szerintem nélkülözhetetlen egy teljes (fehérneműtől a kis fekete ruháig) gardróbhoz, és a szabásmintákat is magam választom ki. Év végén pedig egy lookbook-ban fogom összefoglalni a 12 hónapnyi munkámat. A projektet itt a blogon és a különböző közösségi médiás felületimen is a #sewmywardrobe hashtaggel találjátok majd meg. 

Remélem ti is legalább olyan izgatottak vagytok mint én! Alig várom már, hogy letudjam a vizsgáimat és teljes gőzzel belevágjak a projektbe!

Boldog Új Évet mindenkinek!

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése