In capsulewardrobe colorpalette sewmywardrobe

#SEWMYWARDROBE - CHOOSING MY COLOR PALETTENagyon tetszik a kapszula gardróbok ötlete, hiszen minimalista, letisztult és a darabok könnyen variálhatóak egymással. Régóta tereztem már egy ilyen gardrób összeállítását, azonban először egy színpalettára volt szükségem.  

Szeretek színeket hordani de mivel rendszer nélkül szereztem be a ruháimat így aztán reggel, félálomban simán úgy öltözöm fel, hogy a darabok ütik egymást (vagy csak simán hálóingben indulok az egyetemre... true story...). Reméltem, hogyha összeállítok magamnak egy palettát és ezentúl szigorúan ahhoz ragaszkodom, akkor megoldódnak ezek a gondjaim. Reggelente csak simán kikapok egy nacit meg egy pólót a szekrényből és instalányként tündökölve libegek ki a kapun.

Ezen bebuzdulva felváltva nézegettem a palettákat majd a szekrényemet. Ezt három napig folytattam, majd rájöttem, hogy gyakorlatilag nem tudok a mostani gardróbomra ráhúzni egy sémát sem. Szóval ki kell találnom magamnak egyet.
Több dolgot igyekeztem végiggondolni, mint például:

  • milyen színekben érzem jól magam?
  • milyen hatást akarok kelteni?
  • milyen színek mutatnának jól együtt?
  • milyen színek állnak jól nekem? 

Pinteresten keresgéltem képeket az egyes színekhez és végül ezek alapján alakítottam ki az inspirációs táblámat. A fő színeket be tudtam lőni magamtól is (farmer-kék, fekete, krém-fehér, szürke, barna...) így csak a kiegészítő színekhez gyűjtöttem képeket.
Forrás:  2. 3. 4. 
Végül a vártnál jóval több szenvedés árán megszületett A Paletta.
További ötletek és paletták ITT

A fekete, kék és krém-fehér olyan színek amiket eddig is szívesen hordtam. A barna és a szürke tökéletes kiegészítő színek, semlegesek és nem tolakodóak.  Sötétzöld ruhám még nem volt eddig, de az utóbbi időben többször is szemeztem hasonló árnyalatú anyagokkal. Inkább elegáns ruhákhoz tudom elképzelni ezt a színt, de majd meglátjuk mit tudok kihozni belőle. A halvány-rózsaszínnel finomítani szerettem volna az összképet, némi lágyságot csempészni az alapvetően sötét színekből álló palettába. A vörös és az arany hosszas gondolkodás után került a színek közé. Nagy mennyiségben egyiket sem tudom magamon elviselni, de apró részletekben mint mondjuk egy rúzs vagy egy finom ékszer tökéletes kiegészítőkké válnak. 

Related Articles

1 megjegyzés:

  1. Thanks for sharing the important information with all of us. It was really good work. I will remember to bookmark your blog and will eventually come back from now on. I want to encourage that you continue your great writing. Refer custom essay writing service

    VálaszTörlés